• Benvinguts al nostre blog. Ens estrenem amb…: Regals de Comunió

  Tornar
 • Donat que la Comunió marca el pas a una edat més “madura” (és un autèntic ritual de pas, que en diuen els antropòlegs), un regal ben triat per  a aquest esdeveniment serà el que doni a les criatures el missatge que s´han fet grans. Aquest missatge però, no ha de raure en el cost econòmic del regal, sinó en seu contingut.

  Per exemple, un llibre de format gran, tapa dura i ben il·lustrat és una manera de dir “ja ets prou gran com per apreciar aquesta mena d’edicions”.  En aquest mateix sentit funcionarà bé una recopilació de llegendes, o de contes del món, de narracions de pirates, etc… (Parramón té una bona col·lecció de recopilacions molt adequades per aquesta edat). També alguns llibres de coneixements, com L’orquestra o El gran llibre sobre Roma (Combel), El llibre de l’astronomia (Barcanova), o senzillament un llibre de cuina, són perfectes per a aquesta ocasió. Sense moure’ns de l’àmbit dels llibres, una magnífica possibilitat és regalar una col·lecció completa de novel·les per a majors de 9 o 10 anys. Proposem, per exemple, la col·lecció de “La increïble història de…”, de David Walliams (Montena) , “Els sense por”, de J.M. Plaza (Edebé), o, per una mica més grans,  la de “Descobridors del món” (Bambú).

  Pel que fa a les joguines, la nostra proposta s’encamina a productes que estimulin la curiositat de la canalla cap a temes tan diversos com la ciència (la sèrie “KidsLab” de 4M té un ventall inacabable d’artilugis de ciència i tecnologia per muntar), la construcció (proposem els puzzles-maqueta 4D de Nova York, Londres o Barcelona o les mini figures de NanoBlock), o les manualitats (amb Djeco i 4M al capdavant). Una altra possibilitat ben diferent són els jocs de taula, des de jocs de cartes a jocs de tauler (clàssics com els escacs o contemporanis com el BrainBox). Finalment, objectes com les capses de música o els diaris amb candau es poden convertir en el regal preferit d’entre tots els que rebin en aquest dia tan especial.

  NOVA YORK 4D ELS SENSE POR EDEBÉSPACE PLANETARIUM 4M

   

   

   

   

   

   

  DIARY EEBOO NANOBLOCK EGIPTE

   

   

  Deja un comentario

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *