• El mocador Mocmoc

  Tornar
 • Avui us volem parlar del Mocmoc, un mocador de joc. Aquest objecte senzill i tradicional ens proporcionarà hores d’activitat tant d’interior com d’exterior.

  Es tracta d’un mocador de 50 x 50 cm, imprès amb uns personatges divertits (hi ha diversos models) i dos forats en dos dels extrems de la tela.

  El mocador va acompanyat de 5 propostes de joc: Penjat, Què porto al cap?, La gallina bòrnia, Mossega’t la cua! i Què és? Alguns són tradicionals, d’altres inventats per les creadores del Mocmoc.

  Tots els qui de petits hem anar a campaments o a esplais sabem que amb un mocador es poden fer moltes coses. Així doncs, què ofereix el Mocmoc que el fa especial?

  Allò que fa el Mocmoc un artefacte extraordinari és que agafa un objecte de joc tan vell com l’anar a peu, el modernitza amb un disseny propi i uns estampats contemporanis, el reinventa amb propostes de joc inèdites i l’ofereix a la comunitat a través de les xarxes socials perquè tothom pugui compartir les seves experiències, provatures i invents amb els altres usuaris del Mocmoc. Les possiblitats del Mocmoc doncs, estan permanentment obertes a noves idees que es retroalimenten entre elles.

  Amb un element tan senzill es poden passar estones de lleure a l’exterior en família o amb colla d’amics, jugar a casa els dies de mal temps, passar l’estona en llocs d’espera com aeroports o la consulta del metge. Es poden practicar els jocs proposats o inventar-ne de nous. Fins i tot es pot jugar amb els plecs i els forats a crear personatges fantàstics.

  El mocador va presentat amb un full d’instruccions que inclou un joc dels quatre sabaters o “comecocos” per muntar i jugar, i una xapa. Es pot portar al cap, al coll a mode de panyoleta, a la cintura… Hi ha la possibilitat de personalitzar-lo per a col·lectius com grups d’esplai, ampes, grups de classe, festes majors, empreses… El pots dur a tot arreu, no pesa, no enreda… i dóna molt joc!

  I encara un altre factor a tenir en compte a l’hora de donar valor al Mocmoc. Es tracta d’un producte de proximitat absoluta: les inventores són dues joves professionals de la Catalunya central, està basat en la nostra cultura tradicional, i està dissenyat i estampat a Igualada. Nosaltres el tenim a la venda a la llibreria, i es pot comprar també a través del web www.mocmoc.cat. El seu preu és de 9 €.

  Tota una troballa: tan senzill, tan fàcil, tan eficaç, i tan aprop!

   

  Deja un comentario

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *