La llibreria

DSC_0576_4

La llibreria El Genet Blau de Lleida va començar el seu camí l’any 2000, especialitzada en llibres antics. Actualment, disposem d’un fons d’aproximadament 10.000 títols que ja no anem renovant, per diversificació del negoci i bona part del qual es pot adquirir a través de la nostra web i portals especialitzats com Uniliber o Iberlibro.

Amb el temps vam plantejar-nos noves possibilitats, i el desembre del 2013 vam traslladar la llibreria a una nova ubicació i vam ampliar la nostra oferta.

La nostra formació humanística i en educació ens ha animat a afegir al nostre fons habitual de llibre antic i de 2a mà una secció de llibre infantil nou: per als més petits, primers lectors, i joves lectors fins a 12 anys. Creiem que el futur del llibre depen de la nostra capacitat (de llibreters, mestres, pares…) d’inculcar als nens el plaer per la lectura. Per a millorar aquesta nova secció, incorporem també una acurada selecció de joguines educatives, un perfecte complement als llibres entesos com a eines lúdiques per al desenvolupament. Finalment, oferim objectes de regal i complements de paper, tots ells afins al caràcter del nostre negoci: capses de música, reproduccions de joguines antigues, nines retallables, miniatures de picar, punts de llibre, pegatines, làmines i gravats, postals d’època, programes i cartells de cine… Coses d’ahir per a la il·lusió d’avui.

FOTOS-INFANTILS FOTOS-JOGUINES

Esperem que aquesta combinació de vell i de nou que us oferim us sigui agradable.